Yabancı Diller Yüksekokulunda 'English Day' Coşkusu

29.04.2019

25 Nisan 2019 tarihinde Medeniyet Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Orhanlı Kampüsü’nde 'English Day' etkinliğimiz düzenlenmiştir. Konferans salonunda başlayan etkinliğin açılış konuşması Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Özlem Fedai tarafından yapıldı. Katılımın yüksek olduğu etkinlikte Diş Hekimliği Fakültesi dekanı Prof. Dr. Hasan Küçükkolbaşı, Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Taşkın Gürbüz, Yabancı Diller Bölüm Başkanımız Dr. Ferdane Denkçi Akkaş ve değerli öğretim görevlisi hocalarımız da yer aldı. Festival havasında gerçekleşen etkinlikte oyunlar ve müzik gösterileri renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerimiz gün içinde öğretim görevlilerimiz tarafından hazırlanan okuma, yazma, dinleme, konuşma becerilerini geliştirmelerini hedefleyen çeşitli oyunlara katıldılar. Günün en eğlenceli anlarından biri de müzik grubumuzun sahne almasıyla başladı. Öğretim görevlisi Tamer Aksungur tarafından organize edilen müzik grubumuz öğrencilere keyifli dakikalar yaşattı. Günün sonunda tekrar konferans salonunda toplanan öğrenciler Yeşilay topluluğunun etkileyici sunumuyla bağımlılıklarla mücadele hakkında bilgilerini tazeleyip ödüller kazandılar. Kapanışta bu güzel güne katkıda bulunan öğretim görevlileri ve emeği geçenlere sertifikaları ve hediyeleri takdim edildi.