Üniversitemizde Sıfır Atık Projesi Hayata Geçiyor

16.05.2019

Sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde atıkların kontrol altına alınması, gelecek nesillere temiz ve geniş bir Türkiye bırakılması hedefi doğrultusunda, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde hazırlanan “Sıfır Atık Yönetimi Uygulama Planı” çerçevesinde yürütülen “Sıfır Atık” uygulamasına Üniversitemiz de geçiş yapıyor. Bu kapsamda 16 Mayıs Perşembe günü Üniversitemiz akademik ve idari personeline yönelik bir bilgilendirme ve bilinçlendirme toplantısı yapıldı. Âşık Paşa Konferans Salonumuzda düzenlenen toplantıda, İstanbul Valiliğince İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden görevlendirilen Ziraat Mühendisi Funda Ercan Sıfır Atık uygulaması hakkında personelimize bilgilendirici bir sunum yaptı.