Üniversitemiz Senatosu ve Yönetim Kurulunun Pandemi Sonrası İlk Yüz Yüze Toplantısı Gerçekleşti

10.03.2021

Üniversitemiz Senatosu ve Yönetim Kurulu 10 Mart 2021 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik’in başkanlığında pandemi döneminin ilk yüz yüze toplantısını gerçekleştirdi. Salgına karşı her türlü tedbirin alındığı toplantıya Rektörümüzün yanı sıra, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Yaşar Bülbül ve Prof. Dr. Fatih Sarıoğlu, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Ekrem Tak, Fakülte Dekanlarımız, Enstitü ve Yüksekokul Müdürleri, Fakülte Temsilcisi hocalarımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Toplantının ardından Rektörümüz, Senato ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte inşası devam eden yeni Derslik Bloğumuzu gezdiler.