Tıp Fakültemiz Öğrencilerinden TUS Başarısı

18.02.2020

2019 Yılı Tıpta Uzmanlık Sınavı 1. ve 2. dönem Değerlendirme Raporu ÖSYM Başkanlığı tarafından 14.02.2020 tarihinde açıklandı.

2019 TUS 1. Dönem Puanlarının Üniversitelere göre ortalamasının dağılımında; Devlet ve Vakıf Üniversiteleri arasında Tıp Fakültemiz, Klinik Tıp Puanında 4., Temel Tıp Puanında ise 5. sırada yer aldı.

2019 TUS 2. Dönem Puanlarının Üniversitelere göre ortalamasının dağılımında; Devlet ve Vakıf Üniversiteleri arasında Tıp Fakültemiz, Klinik Tıp Puanında 5., Temel Tıp Puanında 6. sırada yer aldı.

Tıpta Uzmanlık Sınavında iyi bir performans göstererek bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimizi ve onları yetiştiren Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

2019 TUS 1. ve 2. Dönem Değerlendirme Raporuna buradan ulaşabilirsiniz.