Tanıtım Günlerimize Yoğun İlgi

26.07.2019

YKS Tercih Döneminde aday öğrencilerimize Üniversitemiz ve programlarımız hakkında bilgi vererek sağlıklı tercih yapabilmelerine destek olmak amacıyla düzenlediğimiz Tanıtım Günlerimiz sona erdi. 23-26 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleşen Tanıtım Günlerinde, Fakültelerimizin personeli bulundukları yerleşkelerde, programlar, müfredat, akademik kadro, fiziki olanaklarımız ile Üniversitemizin sunduğu çeşitli sosyal olanaklar hakkında aday öğrencilerin sorularını yanıtlayarak detaylı bilgiler sundu.

Aday öğrenciler ve velilerin yoğun ilgi gösterdikleri Tanıtım Günlerimiz; 23-24 Temmuz tarihlerinde Güney ve Kartal-Cevizli Yerleşkelerimizde konuşlanan Edebiyat, Siyasal Bilgiler ve Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültelerimizde; 24-25 Temmuz’da Kuzey, Kartal-Cevizli ve Tuzla-Orhanlı Yerleşkelerimizde Mühendislik ve Doğa Bilimleri, Eğitim Bilimleri, Diş Hekimliği ve Turizm Fakültelerimizde; 25-26 Temmuz’da ise Kuzey ve Kartal-Cevizli Yerleşkelerimizdeki Tıp, Sağlık Bilimleri ve Hukuk Fakültelerimizde gerçekleşti.

İlgili tarihlerde İstanbul’da bulunmayan veya Tanıtım Günlerimize katılma imkânı bulamayan aday öğrencilerimiz, Üniversitemiz ve Fakültelerimizin katalog ve broşürlerini buradan okuyabilir; web sayfamızda yer alan “Akademik” sekmesi altından da ilgilendikleri Fakülte ve programların web sayfalarına erişerek daha detaylı bilgi edinebilirler.

Fakülte Dekanlarımızın aday öğrencileri Tanıtım Günlerine davet ederek Fakültelerimizle ilgili kısaca bilgi verdikleri davet videolarımıza ise buradan ulaşabilirsiniz.