Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK, Üniversitemiz Bünyesindeki Topluluklarımızla Buluştu

19.03.2021

Çay simit eşliğinde ve samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede; öğrencilerimizin istek ve talepleri hassasiyetle dinlenirken, Rektör hocamız da katılımcılara çeşitli konularla ilgili detaylı bilgiler verdi.

Görüşme kapsamında;

1) Rektörümüz öğrencilerimize üniversitemizin fiziki altyapısı, akademik kadronun ve bilimsel niteliğin artırılması ve ülkemizin en büyük üniversite kütüphanesi olan İMÜ Ziraat Bankası Kütüphanesi'nin kullanıma açılması gibi konularda bilgilendirme yaptı.

2) Topluluklarımız, pandemi döneminde gerçekleştirdikleri online etkinliklerden ve sosyal sorumluluk projelerinden söz etti. Ayrıca öğrencilerimiz yüksek ideallerinden ve güzel projelerinden bahsederek, örgün eğitime geçildiği zaman uluslararası çapta ve yoğun katılımın olduğu etkinlikler yapmak istediklerini dile getirdiler. Yapılacak çalışmaların zenginleşmesi ve somut adımlar atılması konusunda fikir alış verişi yapıldı.

3) Topluluklarımız ile rektör hocamız arasında soru cevap etkinliği yapıldı ve öğrencilerimiz samimi bir ortamda düşüncelerini ifade etti.

Görüş ve değerlendirmelerin özenle dinlenildiği muhabbet toplantısı, en kısa sürede normalleşmeyi ve yeniden bir araya gelmeyi dileyerek sona erdi.