Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik Fakültelerimizdeki Akademik ve İdari Personel İle Tanıştı

31.12.2018

Tanışma toplantılarına Göztepe Güney Yerleşkemizde bulunan Siyasal Bilgiler, Edebiyat  Fakültelerimiz ile başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik, ziyaretlerine Kuzey Yerleşkede eğitim öğretim faaliyetlerini gerçeleştiren Tıp, Mühendislik ve Doğa Bilimleri ile Sağlık Bilimleri Fakültemizin buluşmalarıyla devam etti.

Cevizli Yerleşkemizdeki Hukuk, Eğitim Bilimleri, Sanat, Tastım ve Mimarlık ile Turizm Fakültelerimizin ardından Orhanlı Yerleşkemizde bulunan Diş Hekimliği Fakültesi ile Yabancı Diller Yüksek Okulumuzu ziyaret eden Rektörümüz, böylelikle Fakültelerimizde görev yapan yöneticiler, akademisyenler ve idari personel ile bir araya geldi.