Rektörümüz Başakşehir Belediyesi’nin Canlı Yayın Programına Katıldı

28.12.2020

Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik, Başakşehir Belediyesi tarafından 24 Aralık 2020 tarihinde düzenlenen “Üniversiteliler Konuşuyor” programının canlı yayın konuğu oldu.
Program öncesinde Rektörümüz, Genel Sekreter Yardımcımız Ali Ramazan Tak ile birlikte Başakşehir Living Lab’da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Ardından Radyo Başakşehir’de dinleyicilere seslenen Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik, Başakşehir Millet Kıraathanesini de ziyaret etti.
Rektörümüz daha sonra Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nu ziyaret ederek kendisiyle Başakşehir Belediyesi ile Üniversitemiz arasındaki işbirliği imkanlarının ele alındığı bir görüşme gerçekleştirdi.
Akşam saat 20.00’de Başakşehir Belediyesi sosyal medya kanallarından canlı olarak yayınlanan “Üniversiteliler Konuşuyor” programına katılan Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik, Moderatör Bedir Acar’la “Küresel Dünya Gerçeğinde Şehir ve Genç” başlığında keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Program kaydını buradan izleyebilirsiniz.