Lisansüstü Eğitim Kabul Sınavlarımız Üst Düzey Tedbirlerle Gerçekleşti

25.09.2020

Lisansüstü Eğitim Enstitümüzün lisansüstü programlara öğrenci kabulü için düzenlediği sınav ve mülakatlar 24 Eylül 2020 tarihinde salgına karşı alınan en üst seviye tedbirlerle gerçekleştirildi. Güney ve Kuzey yerleşkelerimizde sınavlara katılan adayların sağlığını korumaya yönelik tüm tedbirlerin uygulandığı sınavlarda, temizlik ve güvenlik birimlerimiz 7/24 mesai anlayışıyla en yüksek standartlarda hizmet verdi. Sınavların yapıldığı tüm sınıflar, lavabolar, turnikeler gibi ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyona yönelik azami tedbirler uygulandı. Sınavlara katılan aday öğrencilerimiz HES kodu sorgulaması yapılarak yerleşkelerimize alındı ve sınav ve mülakatlarda sosyal mesafeye, maske ve dezenfektan kullanımı gibi tedbirler azami ölçüde uygulandı.