“II. Uluslararası Öncü Öğretmenler Zirvesi” Yoğun İlgi ve Katılımla Düzenlendi

25.07.2016

İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ortaklığı ile Uluslararası Öncü Öğretmenler Derneği tarafından, “II. Uluslararası Öncü Öğretmenler Zirvesi” 15-17 Temmuz 2016 tarihlerinde Makedonya’nın başkenti Üsküp’te yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşti.

Rektörümüz Prof. Dr. M. İhsan Karaman’ın da katılımları ile gerçekleşen etkinlik, bu yıl “Kültürlerarası Eğitim ve Eğitimde Çokkültürlülük Deneyimleri” teması ile düzenlendi.

Üniversitemiz işbirliğinde düzenlenen zirveye; Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Bulgaristan, Cezayir, Irak, Kazakistan, Kosova, Makedonya, Pakistan, Rusya, Sırbistan, Türkiye ve Yunanistan’dan öncü öğretmenler katılmış olup "II. Uluslararası Öncü Öğretmenler Zirvesi"nin sonuç bildirgesine buradan ulaşabilirsiniz.