Hukuk Fakültemizin Yaz Okulu Final Sınavları Üst Düzey Tedbirlerle Başladı

22.09.2020

Hukuk Fakültemizin yaz okulu final sınavları salgına karşı alınan en üst seviye tedbirlerle yapılmaya başlandı. Öğrencilerimizin sağlığını korumaya yönelik tüm tedbirlerin uygulandığı sınav döneminde, temizlik ve güvenlik birimlerimiz 7/24 mesai anlayışıyla en yüksek standartlarda hizmet veriyor. Sınavların yapıldığı Cevizli yerleşkemizde tüm sınıflar, lavabolar, turnikeler gibi ortak kullanım alanları sürekli dezenfekte ediliyor. Sınavlara katılacak öğrencilerimiz yerleşkelerimize HES kodu sorgulaması yapılarak alınıyor ve sınavlarda sosyal mesafeye, maske ve dezenfektan kullanımı gibi tedbirlere azami ölçüde dikkat ediliyor.

Sağlık açısından her türlü tedbirin alındığı ve gönül rahatlığıyla girebilecekleri sınavlarında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.