ETH Zürih Üniversitesi EU Grant Access Ofisi’ne Çalışma Ziyareti Gerçekleştirildi!

09.04.2019

Üniversitemiz Proje Geliştirme & Koordinasyon Ofisi’nde uzman olarak çalışan Jale Arslan 1-5 Nisan 2019 tarihleri arasında ETH Zürih Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren EU Grant Access Ofisi’ne çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Çalışma ziyareti kapsamında Horizon 2020 Programı’nda halihazırda 400’den fazla proje yürütülmekte olan ETH Zürih Üniversitesi’nin EU Grant Access Ofisi’nin işleyişi, aktiviteleri ile ilgili bilgiler edinilmiş, karşılıklı deneyim paylaşımı gerçekleştirilmiştir.  Marie Curie Programı Ekibi, ERC Ekibi, Yasal & Finansal & İdari Konular Birimi yetkilileri ile de ayrıca görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Çalışma ziyareti kapsamında ayrıca ETH Global (Uluslararası İlişkiler Departmanı), Office of Research (Ulusal Fonlar Birimi), Student Exchange Office (Öğrenci Değişim Programları Ofisi) , Ielabs (Üniversite araştırmacılarının Spin-off’larının faaliyet gösterdiği laboratuvar) yetkilileri ile de görüşmeler gerçekleştirilmiştir. 4 Nisan Perşembe günü de Bern’de bulunan İsviçre Ulusal İrtibat Noktaları Ofisi Euresearch ziyaret edilmiş, İsviçre genelinde Ulusal İrtibat Noktaları’nın faaliyetleri hakkında bilgiler edinilmiştir. Çalışma ziyareti kapsamında EU Grant Access Ofisi’nde ve Euresearch Ofisi’nde üniversitemiz ile ilgili ve Proje Geliştirme& Koordinasyon Ofisi’nin işleyişi, faaliyetleri ile ilgili bilgiler içeren sunum gerçekleştirilmiştir.