15 Temmuz Şehitlerimizi ve Milli Mücadelemizi Saygıyla Anıyoruz

14.07.2019

Bundan üç yıl önce asker kıyafetlerine bürünen küresel terör çetelerinden FETÖ, Türk milletine, demokrasisine ve aziz vatanımıza karşı bir ihanet kalkışmasına girişti. O gün, halkın gücü tankın gücünü yenerek demokrasi tarihimizde emperyal güçlere karşı tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi milli bir destan yazıldı. Yine Çanakkale’de olduğu gibi bu destanın sahibi necip milletimizdi. İstanbul Medeniyet Üniversitesi; bu toprakların dünyaya açılan bilim, ilim ve irfan pencerelerinden biri olarak, hastanesiyle yaralılara, öğrencisi, akademisyeni ve idari personeli ile direnişe katkıda bulundu. 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananları bir kez daha hatırlamak, milletimizin fedakarlığını bir kez daha idrak etmek için sizlerle, bu tarihi güne özel olarak hazırladığımız videoyu paylaşıyoruz.
15 Temmuz şehitlerimizin şahsında cümle şühedayı rahmet, minnet ve dualarla anıyoruz.