15. Medulla Spinalis Yaralanmaları Sempozyumumuz Başarıyla Tamamlandı

28.02.2020

2000 yılından beri geleneksel olarak düzenlenen Medulla Spinalis Yaralanmaları Sempozyumu’nun 15.si, “MSY’de Erken Dönem Yönetimi” konusuyla, 22 Şubat 2020 Cumartesi günü Üniversitemiz Âşık Paşa Konferans Salonunda gerçekleşti. Etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yaşar Bülbül de iştirak etti.

Üniversitemizin ev sahipliği yaptığı sempozyuma; Nörotoksin Derneği, Uluslararası Omurilik Derneği ve Türkiye Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Derneği, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ve İMÜ Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi de destek verdi.

Prof. Dr. Belgin Erhan’ın başkanlığında gerçekleştirilen ve tüm gün süren sempozyuma, toplam 5 oturumda 2’si yurtdışından olmak üzere 17 konuşmacı ve 10 moderatör bilimsel katkı gösterdi. Yoğun ilgi gören programa 200’ün üzerinde uzman, asistan, öğrenci, hemşire ve fizyoterapist katıldı.