Duyurular

Psikolojik Danışmanlık ve Psikoterapi Merkezimiz Mensuplarımıza Psikolojik Destek Hizmeti Veriyor

15.04.2020

Üniversitemizin Değerli Mensupları, Sevgili Öğrencilerimiz,

Son dönemde ani ve sıradışı bir şekilde gelişen Covid-19 salgını nedeniyle yaşantımızda örgün eğitime ara verilmesi, iş ve sosyal hayatta yeni bir düzen ve sosyal izolasyon gibi önemli değişiklikler yaşamaktayız.  Bu koşullarda kendi denetim gücümüzün dışında gördüğümüz bazı kaygılar yaşamamız doğaldır. Normal şartlarda kaygı hali bizim günlük sorunlarla baş edebilmemizi sağlarken, aşırı kaygı-endişe durumunda kişilerin günlük yaşamı olumsuz etkilenebilir ve kişiler zaman zaman bu tür kaygı ve korkularla kendi kendilerine baş etmekte zorlanabilirler.

“Üniversitemizin mensupları olarak bizler bir aileyiz” düşüncesinden hareketle, ihtiyaç hisseden öğrencilerimiz ve aileleri ile personelimize Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanlığı’na bağlı Psikolojik Danışmanlık ve Psikoterapi Merkezi tarafından psikolojik destek hizmeti verilecektir. Birim bünyesinde Klinik Psikolog Musa Turhan’dan destek almak için sabah 09:00 ila akşam 20:00 saatleri arasında;

0552 255 50 52 nolu GSM numarasından veya

musa.turhan@medeniyet.edu.tr e-mail adresinden başvurabilirsiniz.

Tüm mensuplarımıza sağlıklı günler dileriz.