Oryantasyon Programı Başlıyor

05.10.2021

Sevgili öğrenciler; sizleri 11 Ekim 2021 tarihinde Güney Yerleşke Aşık Paşa Konferans salonumuzda yapılması planlanan Oryantasyon programına bekliyoruz.

Oryantasyon programımızda neler mi var? Üniversitemizin tanıtımının ardından hangi birimlerden hangi hizmetleri alacağınıza, Kütüphane hizmetlerinden nasıl yararlanacağınıza, Sosyal kültürel ve spor hizmetlerinden, Milli ve manevi danışmanlık hizmetlerinden, genç ofis'in vermiş olduğu hizmetlere, kurs, eğitim ve seminerlere katılımınıza,  yemek burslarından, kısmi zamanlı olarak çalışma, topluluk kurmak ve topluluklara üye olunmasına kadar her türlü bilgiyi alabileceğiniz,  yemek kartlarınız ile ilgili her türlü sorunların çözülmesine ayrıca öğrenci işleri ile ilgili her türlü sorularınıza cevap bulacağınız Bu programa sizleri bekliyoruz. Şimdiden hoş geldiniz.