İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ 2019-2020 AKADEMİK YILI MEZUNİYET PROGRAMI

28.08.2020

Değerli Öğrencilerimiz,

İstanbul Medeniyet Üniversitesi olarak 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılını salgının gölgesinde uzaktan öğretim yöntemiyle tamamlamış bulunmaktayız. Yoğun emek ve çalışmalarınız karşılığında mezun olma hakkını kazanan siz değerli öğrencilerimizi gelecek kariyerlerinize en güzel şekilde uğurlayabilmek amacıyla, salgına karşı üst seviyede tedbirler alarak gerçekleştireceğimiz “2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet Programı”mızı planladık.

Mezuniyet Törenimiz bu yıl salgın şartlarından dolayı sadece mezun öğrencilerimizle gerçekleştirilecek olup ailelerimiz töreni Youtube canlı yayını vasıtası ile takip edebileceklerdir.

Mezuniyet Programımız üst seviyede alınacak tedbirlerle aşağıdaki şekilde gerçekleştirilecektir:

Resmi Tören                                                                         : B ve C Blok Arası

Kep Atma ve Mezuniyet Hatırası Fotoğrafı Çekimi        : B ve C Blok Arası

Cübbe Temini:

Cübbe Alım ve Teslim Yeri                : C Blok Giriş (Kantin önü)

Cübbe Alım Saati                               : 08.30

Cübbe Teslim Saati                            : 18.15 (Program bitiminde)

Önemli Not: Katılımcıların Covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye azami dikkat ederek maske vb. tüm kişisel tedbirleri almaları zorunludur.

Mezun öğrenci listeleri Fakülteler tarafından Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza iletilecektir.

Program Takvimi