İMÜ TÖMER’de Yabancılara Türkçe Öğretimi Sertifika Programı

02.06.2020

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (İMÜ TÖMER) tarafından 15 Haziran – 3 Temmuz 2020 tarihleri arasında düzenlenen sertifika programında dersler, Türkçe öğretimi alanında uzmanlaşmış akademisyenler tarafından online/canlı olarak verilecektir. Sertifika programı boyunca derslere katılım, uygulama dersi ve program sonunda yapılacak sınav esas alınarak katılımcılara Uluslararası geçerliliği olan Yabancılara Türkçe Öğretimi Başarı Sertifikası verilecektir.

Programa Katılım Şartları:

Üniversitelerin ilgili fakültelerindeki Dil ve Edebiyat Bölümleri (Fen - Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, Türkçe Öğretmenliği, Türk Dili ve Edebiyatı/Öğretmenliği, Çağdaş Türk Lehçeleri, Dilbilim, Yabancı Dil Eğitimi, Yabancı Dil ve Edebiyatı  (İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiyatı, Arap Dili ve Edebiyatı vb.), Mütercim Tercümanlık (İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Arapça, Farsça vb.) ile Eğitim Fakültelerinin Sınıf Öğretmenliği bölümlerinin son sınıf öğrencisi, mezunu, lisansüstü ya da doktora öğrencisi olmak.

Eğitim Günleri: Hafta İçi Saat: 17:00 – 21:00 arasındadır.

Son Başvuru: 15 Haziran 2020

Eğitim Ücreti: 800 TL

Dersler: 15 Haziran – 3 Temmuz 2020

Toplam Ders: 70 Saat

Programla ilgili daha geniş bilgi ve kayıt için buradan ulaşabilirsiniz.