Duyurular

2019 YKS İle Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin E-Devlet Kayıt İşlemleri 16-21 Ağustos Tarihinde

10.08.2019

2019 YKS İle Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin E-Devlet Kayıt İşlemleri 16-21 Ağustos tarihleri arasında başlayacaktır.

Değerli öğrencilerimiz İstanbul Medeniyet Üniversitesi ailesine hoş geldiniz. Kayıtlarınızın hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilmesi için e-devlet üzerinden kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

E-kayıt yoluyla kayıt olacak öğrencilerimizin kayıttan önce muhakkak İMÜ Ön Kayıt Formu'nu doldurmaları gerekmektedir. Lütfen ön kayıt formunu doldurmadan e-kayıt yapmayınız. İMÜ ön kayıt formu için tıklayınız

2019 YKS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen öğrencilerimiz; 16-21.Ağustos 2019 tarihleri arasında www.turkiye.gov.tr adresinden e-kayıt yaptırabileceklerdir. e-kayıt kılavuzuna https://yoksis.yok.gov.tr/downloads/YOK-Kayit.pdf adresinden ulaşabilirsiniz.

NOT-1: E-Kayıt yaptıran öğrencilerimiz istenen belgeleri okulun ilk haftası (16-20 Eylül tarihleri arasında) Öğrenci Daire Başkanlığına teslim edebilirler.

NOT-2: Üniversitemize bizzat gelip kayıt yapacak öğrencilerimiz için kayıt tarihlerinde değişiklik olmayıp 19-23 Ağustos tarihlerinde yapılacaktır. Bizzat kayıt tarihleri ve duyurusu için tıklayınız.