Duyurular

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Yıl Sonu Sınav Uygulama Modeline İlişkin Duyuru

08.05.2020

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Senatosu tarafından planlanan sınav takvimi dâhilinde, iaşe-barınma ve ulaşımın sağlıklı bir ortamda yerine getirilmesine ilişkin İstanbul şartlarında var olan zorluklar da dikkate alınarak, ilgili makamlar ile öğrenci mobilitesini en aza indirerek sürecin tamamlanması gereği yönünde varılan ortak yaklaşım doğrultusunda, Üniversitemizde 15 Mayıs 2020 tarihi itibariyle tamamlanacak olan ve büyük bir başarıyla uzaktan öğretim ile yürütülen 2019-2020 Bahar Eğitim ve Öğretim Döneminin yıl sonu sınavlarının daha önce açıklandığı gibi 15 Haziran tarihi itibariyle başlatılarak, “uzaktan sınav” şeklinde uygulanması yönünde karar alınmış bulunmaktadır.

Üniversitemizin gerekli tüm önlemleri alarak öğrenci merkezli bir yaklaşımla hareket ettiği bu süreçte, uzaktan sınavların var olan risklerini en aza indirerek, en güvenli ve yararlı şekilde yapılmasını sağlayacak sınav modelimize ilişkin detaylar, siz değerli öğrencilerimiz ile en kısa zamanda paylaşılacaktır.

Tüm öğrencilerimize derslerinde başarılar ve sağlıklı günler dileriz.