Yeni Öğrencilerimize Merhaba

13.08.2017

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemizi tercih ederek ‘Medeniyet Ailesi’ne yeni katılan siz değerli öğrencilerimizi tebrik ediyor, aramıza hoş geldiniz diyoruz.

Evrensel standartlardaki eğitim kalitesiyle, çağın gereksinimlerini karşılayacak bilgi birikimine sahip öğrencileri yetiştiren İstanbul Medeniyet Üniversitesi, sahip olduğu enerjisini aramıza yeni katılan siz öğrencilerimizle daha da arttıracaktır.

İçinde yer aldığı toplumla hemhal olup en üst faydayı sağlamak gayesiyle çıktığımız bu yolculukta, aramıza yeni katılan sevgili öğrencilerimize bir kez daha “Üniversitemize Hoş Geldiniz” diyoruz.

Üniversitemize bizzat gelerek kayıt olacak veya e-kayıt yoluyla kayıt yapacak öğrencilerimizin kayıttan önce muhakkak  İMÜ Ön Kayıt Formu'nu doldurmaları gerekmektedir. İMÜ Ön Kayıt Formu'na buradan ulaşabilirsiniz.

2017 ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen öğrencilerimiz, kayıt işlemleriyle ilgili detaylı bilgiye de buradan ulaşabilirler.