Türk Mûsikîsi Bölümü Özel Yetenek Sınavına Hazır

01.08.2018

2018-2019 eğitim-öğretim yılında 20 öğrenci kabul edecek olan Türk Mûsikîsi Bölümümüz aday öğrencilerini öğretim üyelerimizin geliştirdiği bir dijital sınav ile karşılayacaktır. Türkiye’de ilk defa uygulanan bu sistemde eşit duyum temelli bir yapı tasarlanmıştır. Öğretim üyelerimiz geçtiğimiz günlerde aday öğrencilerimizin sorunsuz bir sınav geçirmeleri için tüm sınavı test ederek, uygulamaya hazır hale getirmişlerdir. Kabul sınavına elektronik ön kayıt ile başvurular bugün itibariyle başlamış olup, Türk Mûsikîsi Bölümü – Türk Mûsikîsi Lisans Programı’na kabul esasları, giriş sınavı kriterleri ve başvuru yönergelerine BURADAN ulaşabilirsiniz. Tüm adaylara şimdiden başarılar dileriz.

Sınav Sürecine Dair Önemli Tarihler

• Ön Kayıt                                                01 Ağustos 2018 – 30 Ağustos 2018
  • Sınav Listesinin İlanı                             31 Ağustos 2018
  • Sınav Tarihleri                                       03-04-05 Eylül 2018
  • Sınav Sonuçlarının İlanı                        07 Eylül 2018
  • Sonuçlara İtiraz                                     10-11 Eylül 2018
  • Kesin kayıt tarihleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından ilan edilecektir.