PDR 2017 Şurası Üniversitemizde Gerçekleştiriliyor!

07.12.2017

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Anabilim Dalı ile  İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği (İGEDER) iş birliğinde gerçekleştirilecek olan Psikolojik Danışma ve Rehberlik Şurası alan uzmanlarını Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanında araştırmalar gerçekleştiren kıymetli akademisyenlerimiz ile farklı kurumlarda görev yapan psikolojik danışman ve rehber öğretmen adaylarını, öğretmenlerini, akademisyenlerini ve eğitimcileri bir araya getiriyor.

23 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemiz Aşıkpaşazade Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan şuranın amacı; Ülkemizde Psikolojik Danışma ve Rehberlik hizmetlerinin mevcut durumunu değerlendirmek, alan uzmanlarının yetişme süreçlerini, çalışma hayatında karşılaştıkları güçlükleri, yeni yönetmelik çalışmalarını ele almak, psikolojik danışma ve rehberlik hizmetlerinin geleceğine ilişkin yeni öneriler sunmaktır.

Başvurmak için tıklayınız.