Otizm Uygulama ve Araştırma Merkezinde Küçük Adımlar Erken Müdahale Programı başlıyor!

03.12.2018

0-6 yaş arası gelişimsel farklılığı olan çocuklara yönelik ev merkezli bir erken müdahale programı olan Küçük Adımlar Programının uygulanması için Psikolojik Danışmanlık Bölümü'nden gönüllü 13 öğrenci ile eğitimlere başlandı. Yaklaşık 4 hafta sürecek eğitimlerin ardından gönüllü öğrenciler, 0-2 yaş aralığındaki down sendromlu bebekleri evlerinde takip etmeye başlayacaklar. Ev rehberleri hem bebeklerin gelişimsel takiplerini yapacak hem de ailelere Küçük Adımlar Erken Müdahale Programını kullanmayı öğretecekler. Haftalık olarak tüm ekip ilgili Dr. Ertan Görgü’den süpervizyon alacak. Otizm Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Doç. Dr. Yeşim Güleç-Aslan koordinatörlüğünde yürütülen programı Dr. Ertan Görgü yürütmektedir.