Önümüzdeki Yol Söyleşilerinin İkincisi Gerçekleştirildi

25.12.2017

Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünün düzenlediği Önümüzdeki Yol Söyleşilerinin ikincisi, “3 Sektörde 25 Yıl” başlıklı seminerle, 14 Aralık 2017’de üniversitemiz Aşık Paşa Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Koç Okulu Tesis ve İşletmeler Direktörü Dr. Özgür Tekbaş’ın konuşmacı olarak katıldığı seminer, Tekbaş’ın öğrencilik hayatı ve bireysel kariyer gelişimi öyküsünü paylaşmasıyla başladı. Tekbaş seminerde özel sektör, kamu ve sivil toplum kuruluşlarında üretim yönetimi, proje yönetimi ve genel yönetim konularındaki deneyimlerini aktararak bu alanlarda ve değişik sektörlerde çalışmanın olumlu ve olumsuz yönleri üzerinde durdu. Halihazırda görev yaptığı eğitim sektörüne ilişkin çeşitli bilgiler paylaştı. Öğrencilere yönelik kariyer geliştirme önerileri sundu. Ayrıca kendi iş hayatından örneklerle, “keşke” ve “iyi ki yapmışım” şeklinde nitelendirdiği kararlarını ve kariyer adımlarını aktararak, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Soru-cevap kısmıyla sona eren seminer bitiminde, İşletme Bölümü Başkanı Doç. Dr. Adem Baltacı semineri sunan Dr. Özgür Tekbaş’a teşekkür ederek İMÜ plaketi takdim etti.