Öğrencilerimiz Ağrı’lı Kardeşlerinin Geleceğine Dokundu

18.10.2018

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından İbn-i Sina Sağlık Kulübü’nün “Geleceğime Senin de Bir Dokunuşun Olsun!” sloganıyla hayata geçirdiği Geleceğime Dokun projesinin ilk etabı tamamlandı.

Ülkemizde zorlu şartlar altında eğitimine devam eden çok sayıda köy okulu ve bu okullarda öğrenim gören öğrencilerin karşılanmayı bekleyen çok sayıda ihtiyacı mevcuttur. Bu proje kapsamında öğrencilerin çıktıkları zorlu eğitim yolculuğunda karşılaştıkları güçlükler karşısında ellerinden tutup onları geleceğe hazırlamak adına az da olsa destek olmak sorumluluğuyla Ağrı Aydıntepe İlkokulunda eğitim gören her biri birer umut kaynağı olan öğrencilerin eğitim-öğretim dönemleri boyunca ihtiyacı olabilecek kırtasiye ve giyim ihtiyaçları İbn-i Sina Sağlık Kulübü’müzün organizasyonu, Kızılay, Flo, LC Waikiki ve İştoç Esnafı’nın büyük destek ve yardımlarıyla karşılanarak, öğrencilere ulaştırıldı.