“Mûsikînin Dilinden-2, İrfan Türküleri” Programı Gerçekleştirildi

15.11.2018

Üniversitemiz Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Türk Mûsikîsi Bölümü’nün düzenlediği “Mûsikînin Dilinden” adlı program serisinin ikincisi “İrfan Türküleri” adlı söyleşi ve dinleti ile 12 Kasım 2018 Pazartesi günü saat 16.00’da İstanbul Medeniyet Üniversitesi Cevizli Kartal Yerleşkesinde Ender DOĞAN tarafından gerçekleştirildi.

Doğan, “irfan” kavramına değinerek kendisine ait “İrfan Türküleri” adının nasıl ortaya çıktığı konusunda bilgiler verdi.  Doğan ayrıca kendi derlemiş olduğu eserleri icra etti. Türk Mûsikîsi Bölümü öğrencilerimize sanat hayatındaki tecrübelerine dayanarak önerilerde bulundu. Soru ve cevapların ardından etkinlik Türk Mûsikîsi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali TAN’ın plaket takdimi ile son buldu.