Medeniyet Haftamızın Tüm Destekçilerine Teşekkürlerimizle…

04.10.2017

26-27-28 Eylül 2017 tarihlerinde Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğümüzün öncülüğünde özellikle Üniversitemize yeni kayıt yaptırmış olan öğrencilerimize yönelik olarak “Medeniyet Haftası” adıyla ilk genel oryantasyon programımızı gerçekleştirdik. Bu üç gün boyunca öğrenci topluluklarımızın yanı sıra çeşitli kamu kurumları ile özel kuruluşlar çeşitli sunumlar yapıp standlar açarak faaliyetlerini tanıttı. Bazı özel ve kamu kurumlarının temsilcileri Öğrenci Kariyeri Panelinde öğrencilerimize bilgilendirmede bulundu. Ayrıca etkinlik kapsamında yine çeşitli kurumların da desteğiyle sergi ve film gösterimleri ve Mehteran gösterisi gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.

Medeniyet Haftamıza çeşitli konularda destek veren tüm kurum ve kuruluşlara ve temsilcilerine; özel olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gençlik Meclisi’ne, Kadıköy Belediye Başkanlığı’na, Ümraniye Belediye Başkanlığı’na, Türkiye İş Kurumu’na ve Türkiye İş Adamları Derneği’ne, İmam Hatipli Sanayici ve İş Adamları Derneği’ne (İHSİAD) ve Önder İş Dünyası Sanayici ve İşadamları Derneği’ne (ÖNSİAD), İstanbul Medeniyet Üniversitesi olarak tüm destekleri için gönülden teşekkür ederiz.

Rektörümüz Prof. Dr. M. İhsan Karaman, etkinliğin ikinci gününde, stand açmış olan tüm öğrenci topluluklarımızı tek tek ziyaret ederek faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı ve öğrencilerimizle hatıra fotoğrafları çektirdi. Biz de ilk kez düzenlediğimiz Medeniyet Haftamızda stand açan ve çeşitli etkinlikler gerçekleştiren tüm öğrenci topluluklarımıza; Öğrenci Konseyimize ve İbn-i Sina Sağlık Topluluğu, Turizm ve Gezi Topluluğu, Sosyal Gençler Topluluğu, İMÜ Konuşan Eller Topluluğu, Hürriyet ve Adalet İnisiyatifi Topluluğu, Ekonomi Topluluğu, Lösev Gönüllüleri Topluluğu, Genç Yeşilay Topluluğu, Gönüllülük Topluluğu, Milli Düşünce Topluluğu, Kariyer Topluluğu, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Diplomasi Topluluğu ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Topluluğu’na etkinliğimize destek vererek renk kattıkları için teşekkür ederiz.