İMÜ Kariyer'17 Business Talks Etkinliğine Yoğun İlgi

24.11.2017

20 Kasım Pazartesi günü İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen ve topluluğun ilk etkinliği olma özelliği taşıyan "İMÜ Kariyer'17 Business Talks" çok yoğun bir katılımla öğrencilerle iş dünyasının öncü isimlerini bir araya getirdi.
Etkinliğe konuşmacı olarak Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Danışmanı Berrak Kutsoy, Cimri.com Ceo’su Serkan Koç, Siemens Ürün Yöneticisi Aykut Teker, HR Mental-Consultancy Ceo’su Abdülkadir Karagöz ve Renault Mais Türkiye Ceo’su Dr. Berk Çağdaş katılırken, öğrenciler; girişimcilik, online alışverişin Türkiye'deki gelişimi ve geleceği , endüstri 4.0, cv yazılırken dikkat edilmesi gerekenler ve otomotiv sektörü hakkında bilgi edindi.
Ayrıca 5 oturumdan 4'üne katılana sertifika verilirken, British Time Dil Okulu'ndan ücretsiz ve indirimli dil kursu çekilişi yaptı. Bir öğrencimiz ise Renault Mais’ten staj kazandı.