İlk Mezuniyet Törenimizi Yapıyoruz

15.06.2017

Üniversitemizde 7 Temmuz 2017 tarihinde ilk kez mezuniyet coşkusu yaşanacak. 2012-2013 akademik yılında Edebiyat ve Siyasal Bilgiler Fakültelerimizin Türk Dili ve Edebiyatı, Felsefe, Tarih, Uluslararası İlişkiler ve İktisat Bölümlerine kaydolan yaklaşık 300 öğrencimiz, bu akademik yılın sonunda mezun olmaya hak kazanacak. Törenimizde lisans mezunlarımızla birlikte bugüne dek üniversitemizden mezun olmuş yüksek lisans ve doktora öğrencilerimiz de mezuniyet diplomalarına kavuşacak.

Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Nabi Avcı’nın da katılımlarıyla Güney Yerleşkemizde gerçekleştirilecek olan mezuniyet törenimize, değerli öğrencilerimiz ve aileleri ile birlikte tüm personelimizi bekleriz.

Not: Mezuniyet Törenimize öğretim üyelerimizin cübbeleri ile katılmaları rica olunur.