“İletişim Ustalığı Zirvesi” Düzenlendi

22.11.2017

20 – 21 Kasım 2017 tarihlerinde üniversitemiz Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü ve Deneysel Tasarım Öğretisi Enstitüsü işbirliği ile Cevizli Yerleşkesi konferans salonunda “İletişim Ustalığı Zirvesi” düzenlendi.

Üniversitemiz öğrencileri, idari ve akademik personeline yönelik ücretsiz olarak düzenlenen seminer iki gün sürdü. İlk gün oturumlarında deneyimsel tasarım öğretisi, iletişim, iletişim çeşitleri, insan tanıma sanatı gibi konularda eğitimler düzenlendi. İkinci gün oturumunda ise GİZ-ZIT ilişkiler yasası, genel iletişim stratejileri, iletişimde yanılgılar, iletişimde bedel, iletişimde beklenti yönetimi, üç boyutlu iletişim ve sahne sunum becerileri gibi konu başlıklarında eğitimler gerçekleştirildi.