İftarımızın Yıldızı Gastronomi Bölümümüzdü

25.05.2018

Üniversitemiz Rektörlüğünce her yıl organize edilen iftar yemeğinde, akademik ve idari personelimiz ile aileler bir araya geldi.

Üniversitemiz Güney Kampüsünde gerçekleşen iftar yemeğine başta Rektörümüz Prof. Dr. M. İhsan Karaman olmak üzere üst yönetimdeki hocalarımız ile birlikte akademik ve idari personelimizden birçok kişi aileleriyle katıldı. Yoğun katılımın gözlendiği iftar programımız Rektörümüz Prof. Dr. M. İhsan Karaman’ın konuşmaları başladı. Ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız tarafından tüm süreçlerin kontrolünün sağlandığı iftar yemeği programında Turizm Fakültesinden Hocalarımız ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz gerek organizasyonun hazırlanması gerekse yemeklerin yapım aşaması başta olmak üzere aktif rol alarak Üniversite yönetimimizden ve tüm misafirlerden büyük beğeni aldılar.