Hastanemizde USG Kursu

21.12.2017

16.12.2017 tarihinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Alimoğlu, Radyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Adnan Kabaalioğlu ve Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Kurtuluş Açıksarı’nın eğitici olarak katılımıyla Radyoloji Anabilim Dalı ev sahipliğinde  toplam 26 kursiyer için “Travmada Temel Ultrasonografi Kursu” konulu teorik ve pratik eğitimi yapıldı. Eğitim toplantısına Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gürhan Baş da katılımıyla destek verdi. Ayrıca bu organizasyonun gerçekleşmesinde Genel Cerrahi Uzmanı Dr. İhsan Metin Leblebici ve Acil Tıp Uzmanı Dr. Tuğba Mamak da görev alırken, toplantı neticesinde  7 tıp fakültesi öğrencisi, 19 asistan doktor Travmada Temel Ultrasonografi eğitimi aldı.