Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimize İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Verildi

16.03.2018

A Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Celal YILMAZ tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine 'İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi verildi. Sayın YILMAZ verdiği eğitimde özellikle mutfakların tehlike ve riskleri, ergonomik koşulların uygunluğu gibi konular üzerinde durdu.  Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Semra AKTAŞ-POLAT ve Dr. Öğr. Ü. Serkan POLAT eşliğinde 09.03.2018 tarihinde verilen eğitim yapılan sınavla sonlandırıldı. Sayın Celal YILMAZ’a katkıları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nisan ayı içerisinde öğrencilerimizin mesleki ve günlük yaşamlarında hayati öneme sahip ilk yardım eğitimi Kızılay tarafından verilecektir. Böylece öğrencilerimizin güvenli bir ortamda çalışmaları ve karşılaşabilecekleri beklenmedik ve istenmeyen herhangi bir duruma karşı hazırlıklı olmalarını sağlayan İş Yeri Güvenliği ve Sağlık eğitimleri tamamlanmış olacaktır.