Engellilere Yönelik İstihdam Koçluğu Uzaktan Eğitim Başvurusu İlanı

23.05.2018

İstanbul Medeniyet Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülmekte olan "İş Koçluğu Uzmanlarının Yeterlilikleri için Eğitim ve Kalite Değerlendirme Araçları Tasarımı" adlı Avrupa Birliği Erasmus KA2 destekli (2015-1-TR01-KA202-021686 nolu) proje kapsamında engellilerin istihdam edilme süreçlerini desteklemek amacıyla, engellilere yönelik istihdam koçluğu uzaktan eğitimi düzenlenecektir.

Eğitime katılmak isteyenlerin 28 Mayıs 2018 tarihine kadar www.tinyurl.com/imu-egitim adresindeki formu doldurmaları gerekmektedir. Başvurusu kabul edilenler e-posta ile bilgilendirilerek kullanıcı adı ve şifreleri gönderilecektir.

Uzaktan eğitim sistemi 29 Mayıs 2018 (saat 08:00) tarihi ile 06 Haziran 2018 (saat 08:00) tarihleri arasında açık olacaktır. Öğretme-öğrenme süreci önceden kaydedilmiş ders videolarının, sunuların ve ders notlarının katılımcılar tarafından çalışılması, soru ve tartışmaların e-posta ve forum aracılığıyla yapılması şeklinde gerçekleşecektir. Bu sayede katılımcılar kendi yer ve zamanlarına göre belirtilen tarihler arasında bu eğitimi alabileceklerdir.

Eğitim sonrasında 06 Haziran 2018 tarihinde saat 14:00’te İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Kuzey Yerleşkesi, K Blok’ta (60 dakika süreli) Sertifika Sınavı yapılacaktır. Bu sınava katılıp soruların yarıdan fazlasını doğru cevaplayanlara “Sertifika” düzenlenecektir. Bu sınava girmeyip uzaktan eğitim sistemindeki materyalleri çalışıp, sistem üzerindeki öz-değerlendirme araçlarını kullanan katılımcılara “Katılım Belgesi” verilecektir.

Projeyle ilgili ayrıntılı bilgiye www.tools4se.info adresinden ulaşabilir, sorularınızı imuzem@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.