Arsenal Antrenörü Emre Aydemir Üniversitemizdeydi

19.12.2017

Üniversitemiz Öğrenci Konseyi, İlim ve Medeniyet, Genç Yeşilay, Sosyal Gençler ve Kariyer Topluluklarının ortak etkinliğinde öğrencilerimiz ile bir araya gelen Arsenal Futbol Kulübü'nün Türk Antrenörü ve futbol bilim adamı Emre Aydemir gençler ile “Başarı Psikolojisi” üzerine bilgi ve yaşam tecrübelerini paylaştı.

London Metropolitan University ‘de Spor Psikolojisi üzerine eğitim alan Aydemir, İstanbul Bağcılar’dan, İngiltere Londra’ya uzanan hayat hikayesinde yaşadığı başarısızlıklardan ders alarak elde ettiği başarı serüvenini anlatarak, gençlere inandıktan ve çalıştıktan sonra başaramayacakları neredeyse hiçbir şeyin olmadığı, kendilerine inanmaları ve yaptıkları her işte bilgilerine güvenmeleri gerektiği tavsiyelerinde bulundu.