Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku’yu Üniversitemizde Ağırladık

25.12.2017

Üniversitemiz Öğrenci Konseyi’nin organize ettiği Siyasal Söyleşileri ‘nin 3. Konuğu Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku oldu. Katılım Bankası ve Yeni Finans Dünyası konulu konferansta Utku katılım bankacılığı hakkında değerli bilgilerini paylaştı. Ardından dünyada gelişen teknolojik gelişmeler ve buna karşı bankaların oluşturabileceği düzenden bahsederken, Albaraka Türk tarafından organize edilen Genç  Albaraka hakkında bilgi verdi.

Özellikle öğrenci arkadaşlarımızın dikkatini çeken Genç Albaraka Programı’nın detayları aşağıdaki gibidir;

• Kurum için uzun vadeli yetiştirme programıdır.
  • Üniversitelerin 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerini kapsar.
  • Hafta içerisinde en az 2 en çok 3.5 gün gelinmesi istenmektedir.
  • Program öncesinde Genel Yetenek ve İngilizceyi kapsayan bir sınav yapılır.
  • Geldiğiniz gün sayısına göre teklif ücreti üzerinden bir ödeme yapılır.
  • Geldiğiniz gün sayısı kadar sigorta gününüz prim olarak yatırılır.
  • Geldiğiniz gün sayısı kadar yemek ücreti ödenir.
  • Genel müdürlüğümüzde Servis olması sebebiyle yol ücreti ödenmez. Şubelerde geldiği gün sayısı muadili alır.
  • Okulu bitmesi halinde geldiği gün sayısı/365 Kıdem sayılır.
  • Mezuniyet sonrasında hem aday tarafında hem kurum tarafında olumlu olması halinde istihdamında öncelik tanınır.

Son olarak katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından, Prof. Dr. Murat Taşdemir Hocamız Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku Bey’e plaket takdiminde bulundu.