3. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi Üniversitemizde Gerçekleşti

14.05.2018

Tıp Fakültemiz öğrencileri tarafından Doç.Dr. Berna TERZİOĞLU BEBİTOĞLU koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi 27-28-29 Nisan 2018 tarihlerinde Üniversitemiz Güney Yerleşkesi Aşık Paşa Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Türkiye’nin pek çok Tıp Fakültesinden katılım sağlanan (toplamda 37 farklı üniversite) kongrede 3 gün boyunca tıp öğrencileri Travmaya Multidisipliner Yaklaşım, Tıp Eğitimi, Uluslararası Kariyer, Doç.Dr. Halit YEREBAKAN ile söyleşi gibi pek çok oturuma katılarak bilgi ve birikim elde ettiler. Ayrıca düzenlenen workshoplara katılarak klinik becerilerini artırdılar.

Kongreye 250 İMÜ tıp öğrencisi,150 diğer üniversite tıp fakültelerinden olmak üzere toplam 400 kişi katıldı.

Detaylı bilgi için buraya tıklayınız.