2. Kariyer Zirvesi Yapıldı

27.04.2018

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğü, Kariyer Geliştirme Koordinatörlüğü, Kariyer Topluluğu ve LodeStar işbirliği, İŞKUR, kariyer.net, Üniversite Medya Birliği, Best FM, İşletme Kulübü ve Üsküdar Belediyesi desteğiyle “Kariyerin Zirvesi” 25 Nisan 2018 Çarşamba günü Aşık Paşa Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet CİHAN’ın açış konuşması ile başlayan zirvede, Çekok Satın Alma Müdürü Serdar CEYLAN “Türkiye’de Yaş Sebze ve Meyve Ticareti”, ST Partner Kurucusu Servet TOPALOĞLU “Türkiye’de Bügünün ve Geleceğin İş Dünyası” Türkiye’nin En Genç Kadın Girişimcisi Gülşah Bircan AKPINAR “Bu Gençlerde İŞ Var” ve Best FM Radyo Programcısı Adem METAN “Sıfırdan Milyona” konularında söz aldılar.

İkinci oturumda; İnsan Kaynakları Müdürü Gülçin MİNİSKER “İş Mülakat Teknikleri”, akakce.com Genel Müdürü Koray KARATAŞ “e-ticaret”, yazılımcı Erkan KULE “Kripto Paralar”, SOTİ Direktörü Bilgin DEMİR “Teknoloji ve İnsan” ve Çetinkaya İnsan Kaynakları Müdürü Caner KAYIKÇI “AVM’ye Giden Yol Çok Katlı Mağazacılık” gibi farklı konulara değindiler. Çetinkaya yarışması ve kazananlara hediye çeki takdimiyle program tamamlandı.