Önümüzdeki Yol Söyleşileri-1

25.05.2017

25 Mayıs 2017 Perşembe günü saat 14:00’te, Üniversitemizin Şehit Ömer Halisdemir Amfisinde “İK’da Ben; Ben’de İK” başlıklı bir kariyer söyleşisi gerçekleştirilecektir. Nokia İnsan Kaynakları İş Ortağı M. Tuğçe Örki tarafından gerçekleştirilecek olan söyleşi, İşletme Bölümünce düzenlenen Önümüzdeki Yol Söyleşilerinin ilki olacaktır. Tüm bölümlerden öğrencilerimiz için yararlı olabilecek tarzda kurgulanan söyleşiler, öğrencilerin kariyerleriyle ilgili karar verme süreçlerinde yardımcı olabilecek değerli bilgi ve deneyimlerden haberdar olmalarını amaçlamaktadır. Söyleşilerde hem bireysel kariyer öyküleri paylaşılacak hem de çalışılan alanlara ilişkin teknik ve sosyal bilgi aktarımı yapılacaktır.

25 Mayıs’taki etkinliğe bütün öğrencilerimiz ve İnsan Kaynakları Yönetimi alanına ilgi duyan herkes davetlidir.

Söyleşiye ilişkin detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.