Üniversitemizde Yeni Atamalar

05.12.2017

Öğretim Görevlisi Mesut Geren Bilgi İşlem Daire Başkanı Oldu

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olan Geren, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve San Francisco State Üniversitesi’lerinde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Halen İstanbul Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünde doktora eğitimine devam eden Geren, Bilgi İşlem Daire Başkanlığına vekaleten atanarak, Üniversitemizin yeni Bilgi İşlem Daire Başkanı oldu.

“Yeni Hukuk Müşavirimiz Fevziye Doğruer”

Isparta’nın Uluborlu ilçesinde 1966 yılında doğan Fevziye DOĞRUER, 1989 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. 1994 yılına değin İzmir’de serbest avukatlık, sonrasında İstanbul’da özel şirket avukatlığı yapmış ve 1997 yılında TEKEL Genel Müdürlüğü’nde avukat olarak çalışmaya başlamıştır. 2011 yılında özelleştirme kapsamında bulunan Gayrimenkul A.Ş.’nin I. Hukuk Müşavirliği görevine vekaleten, 2012 yılında aynı göreve asaleten atanmıştır. Haziran 2015 tarihinden bu yana Üniversitemizde avukat olarak çalışmakta iken, 14 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemizin Hukuk Müşavirliği görevine atandı.