Duyurular

ÖYP (Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı) Kapsamında Görev Yapan ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZA DUYURU

07.12.2017

Üniversitemiz kadrosunda ÖYP (Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı) kapsamında Araştırma Görevlisi olarak görev yapan öğretim elemanlarından statülerinin 50/D’den 33/A’ya dönüştürülmesini talep edenlerin, başvuru dilekçelerini ilgili bölüm başkanlıklarına iletmeleri gerekmektedir.

Başvuru yapanların durumu, ilgili birim kurulları (Bölüm, Fakülte, Üniversite Yönetim Kurulu) tarafından değerlendirildikten sonra uygun görülenlerin kadroları 33/A’ya aktarılmak üzere YÖK’e iletilecektir.

İlgili başvuru için formu doldurup son başvuru tarihi 11.12.2017 mesai bitime (16.30'a) kadar üniversitemize teslim ediniz. Formu indirmek için buraya tıklayınız.