International Conference on Empirical Economics and Social Sciences (ICEESS'18)

23.05.2018

Bandırma 0nyedi Eylül Üniversitesi'nin ev sahipliği yapacağı "International Conference on Empirical Economics and Social Sciences (ICEESS'18)" isimli Konferans 27-28 Haziran 2018 tarihleri arasında Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinde gerçekleştirilecek olup konferansın amacı Sosyal Bilimler alanında araştırmacıları, akademisyenleri, öğrencileri, yöneticileri ve karar vericileri bir araya getirmektir. ICEESS'18 ekonomi, işletme, finans ve sosyal bilimler alanında teorik ve uygulamalı olarak güncel konularda sunum, paylaşım ve fikir alışverişi imkanı sağlayacaktır. Bu açıdan tüm araştırmacıların ve akademisyenlerin ilgili konu başlıklarına uygulamalı ve teorik çalışmaları ile katılımları önem arz etmektedir. Konferans ile ilgili detaylı bilgiye www.iceess.com adresinden ulaşılabilmektedir.