1.Sağlıkta Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu

10.10.2018

Anadolu Üniversite Kütüphaneleri Konsorsiyumu Derneğinden alınan ve bir örneği ekte gönderilen ilgi yazıda; Alanında uzman sağlık çalışanları, bilgi ve belge yönetimi konusunda hizmet veren tüm meslektaşlarımız, yurt içi/yurt dışından yayıncılık sektörü çalışanlarının aynı çatı altında toplanması ile, bu alana yapmış oldukları çalışmaları ve deneyimlerini paylaşabilecekleri bir ortam sağlayarak, hizmetlerin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla 22-23 Kasım 2018 tarihlerinde Bezmialem Vakıf Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan "1.Sağlıkta Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu" nun Anadolu Üniversite Kütüphaneleri Konsorsiyumu Derneği işbirliği ile gerçekleştirileceği, Sempozyumda, kayıt yaptıran ilk 100 kişi için 1 gecelik konaklama masrafının Bezmialem Vakıf Üniversitesi tarafından karşılanacağı ve kayıt ve Sempozyum hakkında detaylı bilgiye sempozyum web sayfası olan http://sempozyum.bezmialem.edu.tr linkinden ulaşılabileceği belirtilmektedir.